123veiling.net Blog

0 van 0 stemmen
Coole tellers..

Datum: 18 Oktober 2013

Vanaf 18 oktober 2013 is ons theme met een mobielvriendelijk (responsive) design uitgerust met fraaie real-time tellers. Zie demo A op www.123veiling.net/demo.php voor een live demonstratie.

Helemaal lezen
0 van 0 stemmen
Sisow en Multisafepay.com iDeal integratie

Datum: 2 Augustus 2013

Op verzoek hebben wij nu ook handige koppelingen gebouwd voor Multisafepay.com en Sisow.nl (iDeal). Indien u hierover informatie wenst neem dan contact met ons op via onze contact pagina.

Helemaal lezen
0 van 0 stemmen
Leuk veilingconcent gespot: interimmanagerveiling.nl

Datum: 15 Juni 2013

Ook weer een leuke toepassing voor een veilingsite: managers die zichzelf per opbod laten 'veilen'. Deondernemer.nl schreef er zelfs een artikel over dat je hier kan lezen.

Helemaal lezen
0 van 0 stemmen
Veiling website voor opslagboxen heeft 500.000 leden

Datum: 15 Juni 2013

Het succes van series als Storage Wars en de spin-offs daarvan hebben de populariteit van veilingen verveelvoudigd. StorageTreasures.com is een speciale website voor de koopjesjagers die elke veiling afgaan om units op te kopen. Lees hier het hele artikel.

Helemaal lezen
0 van 0 stemmen
Goede doelen beleid 123veiling.net

Datum: 22 April 2013

Doordat ons product erg goed aansluit bij charitatieve organisaties worden wij (onevenredig) vaak gevraagd om kosteloos mee te werken aan het starten van een veilingsite. Zo doneerden wij bijvoorbeeld de veilingsite voor het WKZ (Wilhelmina Kinderziekenhuis). Het WKZ heeft dringend een nieuwe intensive care (ic) nodig.

Helaas kunnen wij niet onbeperkt bijdragen aan de doelen van charitatieve organisaties. Uiteraard vinden wij het een goed en leuk idee om een veiling te organiseren voor een goed doel, daarnaast is ieder initiatief voor het goede doel vaak bijzonder en uniek. Wij kunnen echter niet voortdurend kosteloos meewerken aan de start van dergelijke veilingsites, juist omdat deze doelgroep een belangrijke afzetmarkt is voor ons product. Daarnaast gaan wij er vanuit dat ook andere organisaties kunnen ondersteunen.

Helemaal lezen


RSS feed

Klik hier voor de hoofdpagina