123veiling.net Blog

0 van 0 stemmen
Spannende countdown timers

Datum: 13 Oktober 2012

Jaja, we hebben ze toegevoegd aan het veilingsysteem: de leuke countdowntimers a la vakantieveilingen. Zie onze demo!

Helemaal lezen
5 van 1 stemmen
Social media integratie - zie demo

Datum: 13 September 2012

We konden natuurlijk niet achterblijven: de 123veiling.net veilingsite oplossing kent nu ook social media integratie, zie als voorbeeld de produkt pagina's van onze demo hier en bijvoorbeeld hier! O.a. facebook, twitter en linkedin zijn aan boord. De plugin is verder te wijzigen en uit te breiden met o.a. Google+, Yammer en ShareThis.

Helemaal lezen
5 van 2 stemmen
Hoe promoot ik mijn veilingsite?

Datum: 8 September 2012

De promotie van uw veilingsite

Daar is dan eindelijk de beloofde post over de promotie van uw eigen veilingsite (eigenlijk ook bruikbaar voor niet-veilingsites).

Offline promotie

Ik ga hier niet alle mogelijkheden van website promotie behandelen maar laten we eens beginnen bij de 'oude economie'. Daarmee bedoel ik offline promotie. Realiseer u goed dat als een domeinnaam of website promoot dat de stap naar een bezoek van uw website verder weg is dan bij online promotie.

Toch kan de optie van offline promotie interessant zijn om te onderzoeken. Stel dat u een niche veilingsite hebt, bijvoorbeeld een kunstveiling. Het is dan goed denkbaar dat u bij kunstgerelateerde beurzen e.d. uw site promoot en bijv. gratis verzendkosten biedt als men uw veilingsite bezoekt en zich registreert met een in de folder genoemde code.

Online promotie

SEO - zoekmachine optimalisatie

Hier hebt u vast van gehoord. Het komt erop neer dat u graag...

Helemaal lezen
0 van 0 stemmen
Binnenkort: tips om uw veilingsite te promoten

Datum: 24 Augustus 2012

Spoedig zal hier een artikel verschijnen met diverse tips om uw veilingsite betaald of onbetaald te promoten. Houd ons veilingsite blog daarom goed in de gaten!

Eenmaal, andermaal,

Groeten webmaster 123veiling.net

Helemaal lezen
5 van 1 stemmen
Veilingsite software en scripts nader bekeken

Datum: 28 Juli 2012

Indien u momenteel nadenkt over het starten van een veilingsite dan is het belangrijk te weten dat u meerdere mogelijkheden hebt om een veilingsite te maken. Laten we beginnen een onderscheid te maken tussen hosted auction solutions (de hosting is verzorgd) en scripts die u vaak als zip bestand of iets dergelijks toegestuurd krijgt of download en zelf dient te installeren. U hebt vervolgens diverse mogelijkheden:

  • Custom bouw van uw eigen veilingsite. Oftewel maatwerk. Het grote voordeel hiervan is dat u uw eigen veilingsite helemaal naar uw hand kunt zetten. De veilingsite kan immers precies zo worden zoals u dat zelf wenst. Een nadeel is echter dat het project meer kosten met zich meebrengt dan wanneer u aanhaakt bij iets bestaands of in ieder geval met iets bestaands aan de slag gaat (dat verder afbouwt). Realiseer ook dat u een goed ontwerp van uw eigen veilingsite (zowel qua design als functionaliteit) dient te maken en dat de realisatie daarvan ook gecoordineerd...
Helemaal lezen


RSS feed

Klik hier voor de hoofdpagina