123veiling.net Blog

0 van 0 stemmen
Whiskey flessen geveild voor 47.500

Datum: 24 Juni 2012

Omroep Brabant publiceerde woensdag 20 juni 2012 een interessant artikel over Whiskey veilingen: http://www.omroepbrabant.nl/?news/176218942/Is+whisky+het+nieuwe+goud.aspx. Op een Single Malt Springbank uit 1919 is zelfs al 47.500 euro geboden.

Wij wijzen u graag op onze klant dutchwhiskeyauction.com! Een nieuwe veilingsite en nog in opbouw, maar klaarblijkelijk een interessant idee in een goede nichemarkt!

Helemaal lezen
0 van 0 stemmen
Een klant uitgelicht: bookauction.nl

Datum: 3 Juni 2012

Op de website bookauction.nl gaan dagelijks vele boeken onder de hamer. Het aanbod bestaat voornamelijk uit sportboeken. De nadruk ligt daarbij op de denksporten (schaken, dammen en bridge), maar ook populaire sporten als voetbal en wielrennen komen aan bod.

Anders dan bij E-Bay of Marktplaats worden de boeken centraal vanuit Rosmalen geveild. Groot voordeel voor de koper is dat hij met slechts een verkopende partij te maken heeft en de portokosten daarmee binnen de perken blijven.

Neem zeker een kijkje op deze interessante veilingsite en klant van 123veiling.net: bookauction.nl

Helemaal lezen
0 van 0 stemmen
Paypal de grote inkomstenbron voor ebay

Datum: 22 April 2012

Veilingsite Ebay blijkt voor het eerst meer geld te verdienen aan dienstverlening rondom veilingen dan aan de veilingen zelf: zie hier een artikel op emerce.nl.

Helemaal lezen
0 van 0 stemmen
Hotelkamerveiling.nl wint BDO Prestatie Award

Datum: 22 April 2012

Hotelkamerveiling.nl is een veilingsite waar hoteliers hun hotelkamers veilen. Omdat hotelovernachtingen uiteraard niets meer waard zijn indien ze niet verkocht worden, is dit een uitstekende dienst om bij een lager bezettingspercentage dan 100% per opbod te veilen.

Hier een link naar een artikel waarin het succes van hotelkamerveiling.nl wordt besproken:

http://www.nieuwsbank.nl/inp/2012/04/18/G035.htm

Helemaal lezen
5 van 1 stemmen
Nu ook marktplaats systemen

Datum: 10 Maart 2012

Pilot maart 2012 - September 2012: ondanks ons specialisme op het gebied van internet veilingen leveren wij tijdelijk tijdens een 6 maanden durende pilot (test) ook marktplaats systemen (gecategoriseerde advertenties). Veelal geinspireerd door het grote succes van marktplaats.nl krijgen wij regelmatig aanvragen voor een marktplaats site. Voor de goede orde: dit is geen veilingsite maar een 'personal ads' website.

Demo

Zie voor een werkende demo: http://www.123veiling.net/marktplaats/ (plaats gerust een advertentie, opent in een nieuw venster).

Gratis domeinnaam

Wij registreren gratis uw nieuwe domeinnaam (nl/be/com/net/org) indien u een marktplaats site bestelt en zo lang u klant blijft. Indien u al een domeinnaam hebt dan kunnen wij deze voor u verhuizen naar onze provider. Indien u dit niet wenst dan kunt u...

Helemaal lezen


RSS feed

Klik hier voor de hoofdpagina